top of page
Zoeken

-16 weekend

Beste ouders, lieve KLJ’ers,

Joepie, deze vrijdag is het weer zover: KLJ-weekend! Hierbij nog even wat praktische informatie.


Het weekend gaat door in de Chirolokalen van Herselt (Chiro Sint-Servaes: Vest, 2230 Herselt) en iedereen wordt daar vrijdag 9/11 verwacht om 20u. Zondag 11/11 kunnen jullie je KLJ’er daar ook terug komen ophalen om 11u. Aangezien heel veel mensen uit Schriek en omstreken vertrekken, is carpoolen misschien een optie 😊 Meer info over wat je allemaal moet meenemen vind je ook terug in het Papierke ! Kostprijs? €20, te betalen bij aankomst. Belangrijk!? Vergeet ook zeker de kids-ID of een plakkertje van het ziekenfonds niet, dan zijn wij ook weer in orde met de verzekering. Allergie? Laat zo snel mogelijk weten aan je leiding waar we rekening mee moeten houden, dan voorzien we voor jou iets anders in de plaats.


Nog twijfels? NIET NODIG! Dit weekend wordt gewoonweg bangelijk, je leiding heeft geweldige activiteiten voor je klaar staan, 3 dagen lang! Wat wil je nog meer? 😉


Nog vragen? Spreek gerust iemand van de leiding aan op zondag of stuur een mailtje of sms'je! (e-mailadressen en GSM-nummers staan op de site bij 'De leiding')


Toedeloe en tot vrijdag!

De leiding

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page